GribblesDapatkan keputusan saringan Kanser, Kencing Manis, Kolesterol dan banyak lagi sepantas 1-3 Hari sahaja. Hanya di Gribbles

Warisan Zaman Berzaman…..

Zaman Dahulu,

Ayah: Sebelum ayah meninggal alam fana ini, ayah nak wariskan warisan turun temurun keluarga kita. [typography font=”Cagliostro” size=”24″ size_format=”px”]Nah terimalah SAKA ni[/typography]  dan peliharalah ia baik-baik. Badan kasi shampoo dengan produk DeHerb.

Anak: Yakkk…..

Zaman Akan Datang,

Ayah; Ayah hidup mungkin dah tak lama walaupun baru je 55. Tapi ayah nak wariskan warisan yang ayah pegang buat sekian lamanya kepada kamu anak beranak sebagai peninggalan dan sebelum ayah terlambat.

Anak-anak: Oh yeah…We LuV u Daddy! wink emoticon

Ayah: Along, [typography font=”Cagliostro” size=”24″ size_format=”px”]ayah wariskan hutang PTPTN ayah[/typography]  yang dah terbengkalai 30 tahun dengan bunganya serta GST sekali.

Angah, ayah wariskan[typography font=”Cagliostro” size=”24″ size_format=”px”] hutang kereta buruk[/typography] yang ayah sorok bawah bangsal tu sebab takut kena tarik bank.

Alang,[typography font=”Cagliostro” size=”24″ size_format=”px”] ayah wariskan hutang personal loan[/typography] dengan bank SMO yang ayah guna untuk taja majlis kahwin kamu.

Adik pula, [typography font=”Cagliostro” size=”24″ size_format=”px”]ayah hanya mampu wariskan kepada kamu hutang ah long [/typography] yang ayah pinjam masa mak kamu mengidam sangat2 nak bersalin di KPJ dan lepas tu kamu kena tahan NICU sebab terlajak kuning.

Anak-anak: Sob…sob…sob (T-T) (T-T)

P/S: Berat sungguh dugaan ibubapa zaman millenia ini.

——————
Petikan daripada buku Yak Bok Te.

‪#‎DAR‬
‪#‎sesirehatminda‬

Apa Komen Anda?